Magamról?!

2009.01.28. 22:49

Kérted, tessék :)

 

Az új kéró ami végülis szeptember eleje óta új jó magasan van. Nap mint nap szembesülünk azzal hogy lejebb kéne költözni, mert hát mi is öregszünk :) Van egy pár sufnituningos megoldás, de mi itt semmire sem akarunk költeni, mivel albérlet, tehát semmi hasznunk nem lesz abból ha valamit kicserélünk, megváltoztatunk. Viszont a kutya néha leamortizálja a dolgokat, pl a tapétát már megkezdte.

A kutyus :

Szóval ez a kis dögöcske már 4 hónapos múlt. Annyira szobatiszta mint amennyire én rendszerető. Jól kijönnénk egymással, ha nem szarna oda mindenhova. Ami a nagyobbik baj hogy az esetek 50%-ában ezt fel is "szedi" maga után. De a foltot is felnyalhatná azért. A vége 8 és 14 kiló között lesz majd ha felnő, de legalább már a negyedikre a saját lábán jön fel. Az alvás mellette sokszor lehetetlen, mivel veri az ajtót. Persze már sokszor megkapta ezért a magáét.

A magánéletem pedig mostanra rendeződött. Néha még akadnak problémák, de azokat megoldjuk hama-hama.

Szerző: butky

9 komment

Címkék: hétköznapok

A bejegyzés trackback címe:

https://butky.blog.hu/api/trackback/id/tr27909339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bared 2009.01.29. 08:25:28

Nagyon helyes, hogy végre valami érdemlegeset is megtudunk!;-) Mindenesetre egy kutya a legjobb belépő egy gyerekhez azt mondják, én mindenesetre felcseréltem a sorrendet:-D
Nézegettem akutyust, hát, mai alatta van szőnyeg nem túl bizalomgerjesztő;-)
Egyébiránt szánjatok pici pénzt rá és főleg időt, vigyétek el kutyus suliba, jót fog neki tenni. Nektek meg pláne!:-))

butky · http://butky.blog.hu 2009.01.29. 11:06:45

A fénykép nem is itthon készült, hanem egy csarnokban. Hogy még iskolára is fizessem be a kutyát?! Ki van zárva, már így is benne van rengeteg pénz.

Ja, a drága tegnap lehányta a gatyámat, de úgy emberesen. Ma pedig véletlenül elől hagytuk a szemetest, mire hazaértünk darabokban volt. imádom

bared 2009.01.29. 16:10:31

Nem baj, gyűjteni kell az élményeket, így pár év múlva írhatsz egy könyvet arról, hogy nem elég, hogy egy pasi megnehezíti az életét, ha becsajozik, hogyan tetézi tovább baromságokkal az életét, egy kutya személyében;-)) Ne vedd komolyan, csak viccelődök. Mindenesetre szereztél nekem és a lányomnak pár nevetős percet))
A szemetes elöl hagyását nem kommentálom, de talán még próbálkozhatsz, nincs minden veszve, holnap esetleg kint hagyhatod a szennyest, hátha kimossa, mire hazaérsz:DDD Csak azt tudom mondani: hajrá, és ne panaszkodj, a hármasikrek még meg sem érkeztek!:-))

butky · http://butky.blog.hu 2009.01.29. 16:43:53

A gyerekről inkább ne beszéljünk. Az még jóval odébb van. A kutya is bőven sok :)

bared 2009.01.29. 17:26:58

tudtam, hogy rácuppansz a témára:DDDDD de jó, ördögöcskék le a falról!!:-))

butky · http://butky.blog.hu 2009.01.29. 18:33:25

De ha már én ennyire ki vagyok vesézve, Rólad semmit sem tudok, csak a nevedet, hogy szegedi vagy és hogy van egy gyereked. Többi?

bared 2009.01.29. 21:41:02

nemem:nő...remélem még a személyiségem is egy darabig;)) Hivatásomból adódóan emberekkel foglalkozom...A gyerekhez férj is járt, mikor a tombolát osztogatták:)))
Kicsit dilis,kicsit háklis,kicsit vén vagyok, de még nem tartozom egyik legismertebb politikusunk által bekategorizált "öregecske feleség" táborába.)) Álmaim már nincsenek,vágyaim viszont vannak. 2 lábbal állok a földön /irigylem a pasikat, nekik néha 3 is rendelkezésre áll:DDDD/,szeretek utazni, olvasni /ha nem így lenne, ide sem járnék/, és viccelődni,bár utóbbit néha cinizmusnak, szarkazmusnak veszik, pedig nem szánom annak(( Egy mondatban: abszolút nem felelek meg a trendnek, ugyanis nem vagyok szingli, szeretek főzni,nem érzem nyűgnek a gyerek nevelést, nem szeretek plázába járni, nem vagyok csinos,nem járok tüntetni,és nem gondolom azt, hogy a pasit a pénztárcája minősíti:))) még valamit?:)))

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2009.02.02. 11:11:08

Hali Öccs!
Én is itt és most már hozzáfűzni valóim is lehetnek, mindennapjaidhoz:-)))))
Szia Bared!
Jó rólad többet olvasni. Most már végre tudom, hogy a fogadott öcsémet rajtam kívül még ki osztja:-)))))))Tulajdonságainkban hasonlók vagyunk, bár még nincs gyerekem és még a férj titulust sem szerezte meg senki az oldalamon, de viccnek szánt mondataim kívülállók számára, gyakran tűnik cinizmusnak vagy szarkazmusnak.

bared 2009.02.02. 12:02:49

Incifinci Üdv a Klubban!:DDD
süti beállítások módosítása