Ami késik az nem múlik, talán ez illik ide. Voltunk petanque versenyen. Egy év után állt össze újra a régi csapatunk, 26 csapat közül természetesen mi nyertük meg a versenyt. Ez pedig a Barátság kupa volt Szőnyben. 15 szlovák és 11 magyar csapat részvételével, a legjobb 4ben pedig csak mi voltunk magyarok, és megcselekedtük amit megkövetelt a haza :) Meló van folyamatosan, néha már túl sok is... Ilyenkor persze örülni kell hogy van, nem úgy mint sok embernek most Magyarországon.

Pokereztünk is következő hétvégén. Rekordszámú 11 játékossal, döltek a zsetonok, a pia is belénk, majd pedig megnyertem :) Ennek az elején 6% esélye volt :)

2 óra múlva indulunk le Magyarszékre, megpróbálunk ott is jól petanqueozni, hátha ezt is sikerül elhozni :)

Szerző: butky

1 komment

Címkék: buli petanque

A bejegyzés trackback címe:

https://butky.blog.hu/api/trackback/id/tr731014031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2009.03.23. 13:17:08

Gratula, hogy megvertétek a Tótokat:-)Úgy kell nekik:-) Maradtak volna otthon:-) Andrásnak is mindig ezt mondtam:-))))))))))))))))))Amúgy jó olvasni a sorok között. Többet Öcsi, többet!!!!!
süti beállítások módosítása