Itt vagyuuuuuuuuuunk!

2008.06.30. 18:06

Meg volt életünk első repülése! Semmi sem egyszerű, erre ugyebár már régebben rájöttünk. Hamar felmentünk a repülőtérre, hogy még véletlenül se szólhasson semmi sem közbe.

Becsekkolás -> Utolsó beszélgetések egy ideig -> Fém tárgyak leadása a szenzorba, majd fel a repülőre mentünk volna ha nem szól közbe egy gépezet és világít pirosan éppen akkor, amikor a Kriszti jegyét kezelték le. Visszament a bőröndjéhez, de minek... oda sem hozták, semmit sem találtak benne.

1 órás késéssel elindult a repülő. Dübörgött benne a klíma mint állat, de fapad miatt egy darab TV sem volt, a késés miatt esélyem sem volt nézni a döntőt.

Megérkeztünk 30 fokból 15be, kissé furcsa volt de sokak nem igazán számítottak rá, mivel elég lengén voltak a gépen is. Felszállás és leszállás érdekes volt, hirtelen begyorsulás, meg a repülőgép földnek b*szása. Fent csak annyi volt a gáz, hogy fogalmunk sem volt merre járunk vajon. Sosem jártunk még a felhők felett, de legalább már tudjuk, hogy ezek nem egy rétegűek, nem úgy mint egy szarabb minőségű wc papír.

Mivel még egy repülőgép sem maradt fent a levegőben, mi is leszálltunk. Csomagok megkeresésénél Kriszti volt ügyesebb, megtalálta mind a kettőt, majd irány kifelé, ahol Pisti már várt ránk.

Megtudtuk mi az hogy ASDA, ez kb az itteni Tesco... Mivel itt a Tesco minőséget jelent... Hamar elszórtunk sok-sok fontot, majd mentünk haza enni, aludni...

A bejegyzés trackback címe:

https://butky.blog.hu/api/trackback/id/tr85546430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chimochan 2008.06.30. 21:37:47

Végre valahára eljött ez is. Irigykedem. ;) Sok sikert Nektek!
süti beállítások módosítása