Egyetlen pozitív visszajelzést kaptunk egy cégtől, babonából nem írom le a nevét. Annyi követelmény volt, hogy tüdőszűrés és vérvétel, aztán beszélgethetünk tovább. Gondoltam mi sem egyszerűbb, mint ezt megoldani, csak egy beutaló kell a vérvételre, másnap eredmény és kész.

Gondoltam ezt én. Tegnap délután elmentem a rendelőbe, beutalóért. Hát sajnáljuk így meg úgy, de nem jó a nyomtató. Kérdeztem hogy kézzel esetleg egyet írni?! mert munkához kell. Hát azt úgy nem lehet. Kétségekkel a fejemben kimentem, majd elpanaszkodtam magam drága jó anyámnak. Na, amint ezt a főnöke meghallotta, mondta hogy majd ők beszélnek velük másnap, csak csörögjek ha a rendelőben vagyok.

Ma reggel letudtuk Kriszti vérvételét, tüdőszűrését. Nekem korábbról van egy negatív eredményem, ezt csak át kellett íratni úgy, hogy jó legyen munkaalkalmasságinak is. Csekk befizetése után ez meg is történt, igaz ez is egy órába telt.

Míg a leletemre vártunk, Kicsimet otthagyva elugrottam a rendelőbe, hátha az a fránya nyomtató megjavult időközben. Ilyesmiről szó sem volt, kézzel meg nem lehet megírni mert naplószám meg minden. Közben kiszóltak hogy már úton van a nyomtató, na akkor megvárom. Ez is egy órát tartott, amikor még mindig sehol sem volt. Eljöttem a p*csába, mert már elegem volt. Közben Anyám folyamatosan hívogatta őket, míg nem délben megjavult. Közben megint nem jutott idő a munkaügyire, azok folyamatosan fenyegetnek hogy így megszüntetik a regisztrációmat meg úgy...

A bejegyzés trackback címe:

https://butky.blog.hu/api/trackback/id/tr86593045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seci 2008.07.31. 07:15:27

hát én nem vagyok ennyire türelmes ember:)

Chimo 2008.07.31. 15:34:26

Isten hozott (vissza) Magyarországra. :D
süti beállítások módosítása