Újabb problémák jelentkeztek a lakásban. Szerény személyem volt olyan ügyes, hogy szétcsavarozta ablakot, mert mit nekem egy kis reluxaszerelés, majd visszacsavarozás nélkül becsuktam. Mondanom sem kell, hogy az egyik fele beragadt. Ennyire ügyes vagyok én. Fél óra feszegetés után szóltunk a tulajnak, hogy mi van. Háromszor kellett megmásznia a negyediket, mire megtudta oldani a dolgokat.

 

Ha szombat, akkor vagy buli, vagy poker, vagy mindkettő. Este tartottuk meg a Gerecse lakásavató "bulit" ami inkább pokerparty volt. Öten voltunk, de így is jót játszottunk. Végül Máté került ki győztesen. A távolmaradóknak fekete pont. Legközelebb tessék ezt előtérbe helyezni más dolgokhoz képest.

Asszem pár embernek elküldtem a regisztrációs adatlapot a CKM Poker versenyéről. Kedves Kovácsot, és engem mára sorsoltak. A dolog különlegessége az volt, hogy gépeken kellett játszani. 

Valahogy így nézett ki a gépezet. Mindenki előtt egy érintőkijelző, középen egy nagy monitor az asztal közepén, azt hadd szóljon. Az egész asztal néma volt, senki nem beszélt senkihez. Lapjárás elég gyatrára sikerült. Sikerült elsőként kiesni fél óra elteltével majd Kovács kollega is követett, aki nem bírt legyőzni egy vacak király pokert. Lehet rám büszkének lenni. Soha többet nem játszok ilyen gépen, akkor inkább maradok a hagyományos élő játéknál. Ez most olyan mint a forma-1-ben amikor a "nyalókásembert" felváltja a lámpa.

A bejegyzés trackback címe:

https://butky.blog.hu/api/trackback/id/tr14759622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Inci 2008.11.10. 10:21:18

Jajj, de büszke vagyok rátok:-))))))(hi-hi)
süti beállítások módosítása