3/3

2009.12.27. 13:18

A karácsony utolsó napja arról szólt volna, hogy elmegyünk a Mamámhoz, de ez meghiúsult mivel időlözben kórházba került. Így kitudtam pihenni a 25-ei estét amit a kaméleonban és a royalban töltöttünk kovács kollegával. Most sem voltam szomjas, csak másnap délben. Fél 5re sikerült is hazaérni, majd fél 1kor vagy 2kor felkelni. Ez is csak azzért, mert öcsém telefonált Mamával kapcsolatban.

Ezek után a tegnapi nap ismét a pihiről szólt. Ma voltunk Ikeában, mert nagy kedvezményeket hírdettek az ikea family tagoknak... Na most ez kb a 10Ft-os rántottáig terjedt ki. Az igazság az, hogy ilyen szörnyű rántottát még soha sem ettem. Kerestük a nagy akciókat, de sehol semmi. Autókáztunk kicsit pesten, majd vissza a Premier outletbe nyitásra, ahol megerősítettük magunkban hogy ezeket a boltokat még mindig nem a mi pénztárcánkhoz szabták. Ha már egyszer outlet, meg 30-70% kedvezmény, akkor miért nincsenek mondjuk 5e Ft-ért nike kabát, aki meg az aktuális divatot akarja és bírja követni, az megveszi 50ezerér a boltba.

A bejegyzés trackback címe:

https://butky.blog.hu/api/trackback/id/tr671625993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása