Last days

2006.12.30. 11:29

Az elmúlt pár nap elég változatos volt.

Dec. 24: Ugyebár szenteste meg minden ilyesmi. Reggeli vásárlás, az utolsó ajándékot még bekellett szerezni. Napközben megint előjött a karácsonyi hangulatom, így az esti ajándékozás és a kaja után elkezdtem nézni a Bukást. Nem rossz film, de a felénél jött az ötlet, irány a Bárka. Hajnali 1kor haza is tévedtem.

Dec. 25: Család össze jelszó alatt jöttek át unokatesómék. Előtte még asszonynál ajándékosztás. Tűrhető nap volt.

Dec. 26: Reggel jön a telefon, hogy nem holnap hanem ma lesz a buli. Átmentünk egy üveg becherovkával, de ez csak víz volt a tengerbe. Whiskey, Jager, Tequila stb. Hatalmas bulit csaptunk, sok eséssel, rengeteg felesezéssel. Fényképek tegnap láttak napvilágot... Hát ja :)

Dec. 29: Kedves Réka 2 osztálytársának a tiszteletére próbáltunk meg egy bulit csinálni, több kevesebb sikerrel. Kevés pia, lepunnyadt fáradt hangulat. 10 órakor indultunk is haza.

Szilveszter Baj Cityn lesz. Hehehe

Szerző: butky

Szólj hozzá!

Címkék: buli

A bejegyzés trackback címe:

https://butky.blog.hu/api/trackback/id/tr8824985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása