Szilveszter

2007.01.01. 16:05

Szép volt, jó volt, elmúlt.

Reggeli vásárlással kezdtünk a Tescoban és az Intersparban. 27 ezer forintot sikerült otthagynunk a két helyen ami azt jelentette hogy szép esténk lesz.

A palettán szerepelt Jager, Whiskey, Metaxa, Vodka etc.

13-an voltak hivatalosak kedves Maszat és Marci barátom bulijába. A nő-férfi arány kiegyenlített volt. 9 órakor neki is kezdtünk az ivászatnak, csak úgy dölt a lé a torkokon lefelé. Éjfélkor aztán koccintgatással és éljenezéssel köszöntöttük a megszorítások évét.

Hajnali 3kor, amikor már a legtöbb nő sírt, elindultunk haza.

Holnap meló :S

Szerző: butky

2 komment

Címkék: buli

A bejegyzés trackback címe:

https://butky.blog.hu/api/trackback/id/tr8725265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Secica 2007.01.04. 14:42:44

Azért a 26.-át nem verte oda ez a szilveszter: nem volt semmi törés csak a szokásos 1-2 pohár! Se ajtó nem törött, se szárító:):)!!!

Jah és nem csak mi lányok, hanem ti is sírtatok weheheeee! Na meg az, hogy ti meg kidőltetek már olyan 2-kor! Az egyik a hálóban, a többi meg a nagyszobában aludt! mi lányok azért toppon voltunk :)! Na dolgozok tovább!

Csá pöts:)!!!!

butky · http://butky.blog.hu 2007.01.04. 15:12:20

Kikérem magamnak, mi hazamentünk :)

Dolgozz csak, nemhogy tanulnál... :P
süti beállítások módosítása