Mágyár tenger

2007.05.27. 23:27

Történt a mai napon, hogy elmentünk a Balatonhoz.

Résztvevők:

  • Asszony
  • Nan
  • Lim
  • Kicsi Kim

Kellék: Seat Alhambra.

Reggel órai indulással megkezdtük útunkat a magyar tenger felé. Siófok volt az első célállomásunk, ahol ki sétahajózással, ki sétával töltötte az időt. Azt hiszem még soha sem voltam kompon, na de most akkor ezt is bepótoltam. Előtte kis kajálás valami Fogas nevű helyen. Széles választék, rengeteg ember, ami egyenlő a lassú kiszolgálással. A kaja felejthető volt, ettem volna inkább rántott sajtot (na majd hétfőn, ahogy Anya csinálja). Szóval a komp megérkezett Tihanyba, ahol lovaglás volt tervben. Előtte megbeszélés a tulajdonossal telefonon, majd megérkezés 10 perc múlva. Gyönyörű lovak (egynek semmi kedve nem volt lovagolni, mert menekült a gazdája elől), 1 csácsi. Ugyebár 3 ember szeretett volna lovagolni, ebből 2-nek sikerült is. Ms. Nan felszállt, majd hatalmas sikoltozások után, amit a ló megmozdulása váltott ki lekellett szállnia, mert féltünk hogy a ló megőrül a visításától. (Éles hangja van ám és számomra eddig ismeretlen nyelven is megtud szólalni) Fél órás lovaglás volt megbeszélve, ami pacinként 2.000 szép magyar forint volt. Most ez jó vagy rossz ár?! Vettem két decis üdítőt 300 Ft-ért, ez is jól esett.
Szegény Seat gumija kétszer is leeresztett. 3,5 Bar helyett 1 Bar az kicsit kevés szerintem. Mindezek után elindultunk hazafelé, majd körülbelül 8-ra haza is értem. Hétfői nap a pihiről fog szólni, és a rántott sajtról!

Szép napot!

Szerző: butky

1 komment

Címkék: hétköznapok

A bejegyzés trackback címe:

https://butky.blog.hu/api/trackback/id/tr9388057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Riszta 2007.05.28. 11:36:44

:-)Ma nálunk is ránttott sajt lesz:),csak ez most Laci módra:).Emlékszel még Anyum féle sajtjára?:)
süti beállítások módosítása