Eltévedtünk :)

2008.07.03. 10:20

Ezen a napon azért nem keltünk fel olyan későn. Jött a szokásos nehéz felkelés, majd kukoricapehely. Kora reggel lementünk a könyvtárba, kinyomtatni az önéletrajzokat, meg ha már úgy is a parton van akkor lemásztunk oda is. Kriszti gyűjtött félkagylókat, én meg megfáztam a szélben. Hiába... nincs erős pista, nemtom mivel erősíteni az immunrendszert :) Visszafelé kinéztünk magunknak két autót is, olcsó pénzért két darab Peugeot 306, majd a Spar-t érintve visszatértünk melegnek nem nevezhető otthonunkba. A fűtésszerelő rosszul toldotta össze a csöveket, így nem volt nyomás benne, melegvíz elillant. Vásárlós napunk volt, így kinéztünk hogy Irvine-ben van a legközelebbi ASDA. Busz is van oda, óránként. Itt volt a bökkenő hogy visszafelére már nem néztem buszt. 14:10kor elmentünk tehát Irvinebe. Hirtelen felindulásból leszálltunk a buszról amikor megláttam a keresett utca nevét. Betértünk a Rivergate Centerbe. Ez olyan VC (Vértes Center) féle, csak nagyobb, jobb, minőségibb... hova fokozzam még. Van itt egy olyan nevű bolt hogy Primark. Arról híres, hogy 1 és 2 fontért olyan cuccokat lehet találni, mint máshol 10-20ért. Gondolok itt a felsőkre, gatyákra. Na jó, a gatya az 8 font :)

 

Mentünk ASDA-ba vásárolni, majd dolgunk végeztével kerestük fel az ellenkező oldalon lévő buszmegállót. Fura volt hogy csak az van kirva, hogy Bus stop, semmi jelzés, hogy melyik busznak kellene ott megállnia. Fél óra várakozás elég is volt, mentünk megkeresni a buszvégállomást. Ezzel csak az volt a baj, hogy a térképen sem volt feltüntetve. Mentünk vagy 2 km-t, amikor telefonos segítséget kértünk. Nem kaptunk érdemi választ, csak annyit, hogy jöjjünk haza vonattal. Mivel már eléggé vágta a kezünket a sok cucc, engedelmeskedtünk. Vonat jött is azon nyomban. Leszálltunk, majd Pisti jött értünk kb 20 perc múltán. Hazaértünk, fimeztünk, majd 7kor jött Scott fűtést szerelni. Megint nem sikerült megoldania, de hát az olcsó munkaerőnek ez az átka. Pistivel idegesség levezetésképp, (csak ő volt az) petanqueoztunk egy kicsit a garázs mögött. Muszáj készülni a vasárnapi versenyre.

Szerző: butky

3 komment

Címkék: skócia

A bejegyzés trackback címe:

https://butky.blog.hu/api/trackback/id/tr77550797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Inci 2008.07.03. 14:56:45

Ne lődörögjetek már annyit! Húzzatok dolgozni:-) Én itt a bugyogómból csavarom a vizet annyit melózok:-) Szóval gyorsan keressetek sok pénzt hogy küldhessetek haza nekünk, barátoknak lóvét:-)))) Viccet félre értve, örülök, hogy jól vagytok. Sok puszi nektek!

Chimo 2008.07.04. 10:41:50

Ne shoppingoljatok már annyit! Nem győzök irigykedni. :) Sok sikert Nektek a nagyvilágban! A blogot meg tessék továbbra is rendszeresen írni.

butky · http://butky.blog.hu 2008.07.04. 20:46:31

Nincs mire irigykedned. Csak kaját veszünk, de bevétel meg nuku. Küldjetek pénzt!
süti beállítások módosítása