Volt 4 napig egy barátom...

2008.08.08. 10:02

Skóciából visszatérve, összefutottam kedves szomszédommal egy helyi "szórakozóhelyen". Elkezdtem kérdezni az új autójáról, ez volt a hiba. Egyből szóba jött hogy most nincsen jogsija, és kipróbálhatom ha akarom az autót. A szavakat tettek követték és már ott tartottunk, hogy vigyem már el ide oda, főképp közlekedési felügyelet, okmányiroda és társai. Persze rendes voltam, elvittem. Furikázgattam 3 napig, mire megkapta a jogsiját. Azóta visszaállt a régi rend, intés az utcán egymásnak és semmi több.

Szerző: butky

1 komment

Címkék: hétköznapok

A bejegyzés trackback címe:

https://butky.blog.hu/api/trackback/id/tr93606378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bared 2008.08.08. 20:27:27

akár az én 5 napos nyaralásomat látnám..... fizess te barom mindenütt, aztán ha hazamegyünk eltűnök a balfenéken.... élősködőséknél így dívik.... ne sajnáld, sz..rd le magasról! Ha van egy csepp eszed, nem foglalkozol vele akkor sem, ha elkezdi újra a társaságodat... bár jó pap is holtig tanul ;-)
süti beállítások módosítása