Na

2008.08.16. 00:03

Megint behozom a lemaradásomat. Eltelt az első hetünk a nagy szeretett cégnél. Minden fasza volt eddig, a mai napot kivéve, amikor is elájult az egyik kolleganő, majd megismertük egy másik kollegina jellemét. Sosem szerettem a spicliket, sőt egyenesen utálom/utáltam őket. Történt ma hogy nem 5 percig voltunk szüneten hanem valamennyivel tovább. Mit tesz ilyenkor a talpnyaló pedál? Azonnal megy szólni a főnöknek hogy hát ő késett meg miegymás. Kezdem magam a dedóban érezni. Ezért még úgy is kapni fog, mellesleg nem engem köptek be, hanem Asszonyt. Mire másra használható fel a hétvége, ha nem másra mint egy kis túlórára. Reggel 6-kor kezdés megint. Szombaton...

bared dolgozzál 6-tól 2-ig, lehet neked sem lenne kedved blogolni :P

A bejegyzés trackback címe:

https://butky.blog.hu/api/trackback/id/tr83618115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bared 2008.08.16. 11:27:13

viccnek szántam, de úgy látom visszatámadás lett belőle...nem tudom miért feltételezed alapból, hogy aki ráér blogot olvasni, az nem dolgotik, d enem lényeg.... mielőtt félreérted, nema sétrtődöttség, hanem a csalódottság beszél belőlem az utolsó mondatod miatt.... részemről itt be is fejeződött a blog olvasása.... további sok sikert, kitartást kívánok!

butky 2008.08.16. 12:28:59

Úgy látom nem vagy tisztában a smileyk jelentésével. Mivel nem ismersz még, ezért nem tudhatod mi a poén és mi nem. Képzeld, én is poénból válaszoltam azt, próbáltam is sejtetni azt a nyelvkinyújtással. Ha ezen megsértödsz akkor nem tudok mit csinálni.

Seci 2008.08.18. 07:34:06

fú de komoly dolgokról folynak itt viták hehe:D

Dógozzál vazeeeeee :P

Inci 2008.08.19. 10:52:10

Hát ebbe a vitához én is hozzá tudnék, szólni, de ahogy ismerem az én kisöcsikémet ugysem adna igazat nekem. Akkor meg minek a civakodás!:-) Ne dolgozz sokat és legyetek ügyik a munkahelyen aztán kész!!!!!
süti beállítások módosítása