Adventi vásár Bécsben

2006.12.17. 17:56

Nem tudtam mire vállalkoztam mikor elindultunk Wienbe. Útközben már Osztrákiában eleredt az eső, innentől már tudtuk hogy jó lesz ez.
Gondoltuk ha már itt vagyunk, benézünk a Metro-ba is, talán akad valami olcsóbban vagy minden, mint itt magyarhonban. Aranyvasárnapnak aranyvasárnap, de ez nem jelent semmit sem az osztrákoknak. Egy árva bolt sem volt nyitva.

Lehet hogy ezek az emberek nem a fejükkel gondolkodnak, de az ember szabadidejében elmehet vásárolni, sőt ha olyanok mint én, aki mindent az utolsó pillanatra hagy, akkor érdemes is lenne kinyitni legalább aranyvasárnap.

Az adventi vásár nem áll másból, mint olyan idióta kütyük árusításából, amire az embernek semmi szüksége sincsen, de még nem is néz ki jól. A másik bibi a cuccok ára volt. Egy osztrák átlagfizetésű ember biztos nem sokat gondolkodott volna ha kell neki valami, de a 3,60 eurós(kb: 900ft) meleg innivalók, amiket borral ízesítettek nem voltak nyerők a magyar ember számára.

Hazafelé beugrottunk a Győri metro-ba, és megvettük amire pár napig szükségünk lesz.

Szerző: butky

Szólj hozzá!

Címkék: külföld

A bejegyzés trackback címe:

https://butky.blog.hu/api/trackback/id/tr3622999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása