Ilyen nincs...

2007.03.25. 10:38

Megnéztem a Toto műsort, és gondoltam milyen könnyű lesz... Hát egy lóf*szt. Válogatott meccsek, de amennyire a magyar válogatott, annyira a többi is megbízhatatlan.

Na akkor a magyarokra kitérve, tegnap játszottak egy meccset a kb egy hónapja különvált Montenegróval, akiknek 2 napja van szövetségi kapitányuk. Az eredmény : Montenegró - Magyarisztán 2:1, ez az fiúk szép volt, jobban már úgysem tudnánk égni.

Szóval a Toto... Ki a franc gondolt arra, hogy Norvégiát elveri BOSZNIA HERCEGOVINA??? Anglia leikszel Izraellel.... És Hollandia Romániával... 14 meccsből 11et találtam el, de ebben benne van a plusz 1, szal 10 találatom van, ami multkor eléggé bíztató volt, mert fizetett 44 forintot.

A bejegyzés trackback címe:

https://butky.blog.hu/api/trackback/id/tr5850647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása