Célegyenes

2008.08.02. 15:36

Most már szinte csak egy hajszálnyira vagyunk az új munkahelytől. Üzemorvos van hátra, aztán majd meglátjuk. Mindenesetre jó lenne már dolgozni, nem itthon "baszni a rezet". Fogós kis kérdés hogy hova menjünk este?! Itthon ülés kizárva. Ja és köszi bared hogy felvállaltad magad :)

Szerző: butky

2 komment

Címkék: hétköznapok

A bejegyzés trackback címe:

https://butky.blog.hu/api/trackback/id/tr39597417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bared 2008.08.07. 11:45:29

Na jó, mert ennyire izgat a kilétem-tünk:-) Nem az ismeretségi körödből való vagyok, véletlen tévedtem ide egy alkalommal. Egy 11 éves kislány 31 éves anyukája vagyok:-)) Jaaa öregszem:-DDD Boldog házasságban élő értelmiséginek csúfolt csaj vagyok:-) Aki ráadásul sokkal jobban szereti az ilyen őszinte blogokat a nyálcsorgatósokkal szemben.... kicsit elég már a sok rózsaszínű kitelepült magyar történetből.... Szomorú vagyok, hogy a skót bejegyzések lekerültek, hiszen komoly tanulsággal szolgálhattak volna sok mindenkinek! Mindenesetre írj sokat, és ugyanilyen őszintén! Ha pedig a bjegyzések azért kerültek le, mert kudarcnak érzed ami történt, szerintem helytelenül tetted.... Ha sokat látod őket, könnyebben beugrik, hogy lehetett volna esetleg jobban csinálni. Így viszont eltemeted a lelked mélyére, ami mindig nyomni fog(( Tapasztalat, hidd el... Egyébként határozottan az volt az érzésem, ahogy a postok szaporodtak, hogy változol Te magad is)) max nem veszed észre ;-) Skóciától eltekintve, továbbra is érdekel asorsotok természetesen))) Az este értem haza a nyaralásból, így csak most tudtam a képeket megnézegetni. A búcsúbulit irigylem :-DD

butky · http://butky.blog.hu 2008.08.07. 13:39:20

Köszönöm "kitárulkozásod" :) A skót bejegyzéseket nem vettem le, csak ugyebár ahogy jönnek az új bejegyzések, úgy mennek hátrébb a régiek. A következő oldalakon megtalálhatók, vagy oldalt a címkék között lehet rákeresni. Úgy lehetett volna jobban csinálni, hogy biztos munkahelyre megyünk ki, nem vakon :) De ha tehetném, akkor sem változtatnék rajta.
süti beállítások módosítása