Hétvége

2008.09.01. 12:36

Pénteken voltunk Coloplast sportnapon. Mindenki mondta hogy ez de jó lesz meg minden. Teszem hozzá, akik mondták a felénél leléptek. Szóval mi már kora reggel odamentünk, mint szervezők. A többi ember csak 9-10 felé kezdett szállingózni. Több mint ezer ember dolgozik a cégnél, ezek közül 18 akart petanqueozni. Jó arány? Tehát olyan 1,5%-a. A dolog annyiban jó volt, hogy kaptunk jó pár kaja-pia jegyet. Megtapasztaltuk mi az az élőcsocsó, utána persze úgy néztem ki a sok portól mint egy 1 éve nem fürdött csöves. Délután 4 előtt le is adtam a papírjaimat és mentünk haza.

 

Másnap petanque verseny volt, fergeteges 21 indulóval a férfi mezőnyben. Szégyen, de csak 5-8ig végeztünk... és egy helyi csapattól kaptunk ki 8-0ás vezetés után. Ez van. Megtudtuk, hogy a Süket Sanyit nem azért hívják süketnek mert nem hall, hanem mert ez a neve. (Köszönet érte Krisztinek :) ) Egész napban a hazafele út volt a legjobb, amit végig röhögtünk az idióták történetein.

Tegnap este beiktattunk egy kis pizzázást Krisztivel és Rékával, majd rögtönzött tét nélküli 3 fős pokerpartyt porto ricoi barátunkkal.

Mindent egybevéve jó hétvége volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://butky.blog.hu/api/trackback/id/tr100642988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Inci 2008.09.03. 10:37:09

A Coloplastos buli, nem lehetett rossz, mert ott voltak Zé-ék.Szóval mindenki sajnálhatja aki hazament( de ez csak az én véleményem) Én biztos állatul éreztem volna magam:-))))))
süti beállítások módosítása