Poker

2008.10.26. 00:30

Eltelt egy év, mióta nem gyújtottam rá. Igazából egy és és majdnem 2 hónap.(Azóta csak a vízipipa) Még Skócia előtt gondoltam arra, hgy ha minden összejön és sikerül melót találni, akkor elszívok egy szivart. Azt úgy is a "nagy diadal" után szokták meggyújtani. Ez akkor ugyebár elmaradt, mert semmi sem jött össze. Kis témaváltás. Szóval tegnap voltam nálunk "Inciék", hoztak szép tesco-s poharakat, és pezsgőt :) Hirtelen kedvünk támadt pokerezni, (persze szigorúan zsetonban). Egymás után kettőt is lejátszottunk, aminek az lett az eredménye, hogy bedaráltam mindkettejüket kétszer is :) (Bakker nem tudom elolvasni mit írtam a papírra) Ezen felbuzdulva szervetünk mára, vagyis tegnapra egy pokert a törzshelyükön.  Az első "meccset" én nyertem, kis visszafogottság, majd hatalmas mákok áron. A második legjelentősebb eseménye az volt, amikor Inci nekiment Feribá'nak egy színnel. All-in, megadás. Szín a 8-as drill ellen a river előtt, majd szín a 8-as poker ellen, és itt volt neki a vége. Alulmaradt, de akkor is jól játszott, erre mindenki megadta volna. Végül Feribá' nyerte az egészet, ezzel megszerezte egy másik kocsmai beszálló részletét, én harmadik lettem.

 A lényeget kihagytam, szóval beleszívtam egy szivarba. Tiszta retro feeling volt, újból nyolcadikosnak éreztem magam. Az a fura dohányíz volt a számban, és elkezdtem szédülni :)

Rájöttem, hogy ha nem gép előtt kezdem el írni a blogomat, hanem papírra "vetem" előtte, akkor sokkal többet tudok írni, és könnyebben jutnak eszembe a dolgok is. (Lehet azért mert félrészeg vagyok)

Szerző: butky

1 komment

Címkék: buli poker panelbuzi

A bejegyzés trackback címe:

https://butky.blog.hu/api/trackback/id/tr74731988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Inci 2008.10.28. 08:41:35

Azt, hogy mennyire játszottam jól, sajna nem érzem a pénztárcám vastagságán:-( De jól éreztem magam és nagyon tetszett, a tanulópénzt meg ugye meg kell fizetni:-) Maradjunk annyiban, hogy elsőre azért elég jól elment:-)
süti beállítások módosítása