Bp.

2007.03.24. 12:02

- Viktor, are you busy now?
- No. Why?
- OK, lets go to Budapest.

Valahogy így kezdődött a tegnapi utazásom elején Mr. Cho-val, utána pedig Mr. Chang-gal. Gyárból irány a tatai apartmanok, pakolás, takarítás aztán főnököt követve Bp. Barlang utca. Odafele Chang volt az útitárs, aki 20 percen keresztül ecsetelte hogy mennyire utálja a főnököt. Budakeszin megint keresztül kellett mennem, és mondanom sem kell hogy megint görcsben volt a gyomrom.
Barlang utcából Ferihegy 2A terminál a GPS segítségével, amit sokszor megőrjítettem, majd fordítva. Lementem a térképről és ehhez hasonlók. Durván 2 óra alatt jutottunk el Buda széléről Ferihegyre, közben rengeteg dugót kaptunk. Reptéren elbúcsúzva Mr. Changtól Cho kiejtette a száján hogy "Börgr King", ekkor már éreztem hogy jól fogok lakni. Örs vezér tér, Árkád, Whopper menü... Hazafele dugó a Kerepesin, Rákóczin, Hegyalján, de csak hazaértünk 6-ra, vagyis vissza a céghez. Onnan pedig 7re vittek haza... Szal eddig nagyon szar volt a napom. Két dolog kárpótolt, az egyik az Asszony, a másik a Seat Alhambra autómata váltóval.

A bejegyzés trackback címe:

https://butky.blog.hu/api/trackback/id/tr9550379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása